VoIP telefonie

VoIP telefonie

Een betrouwbare zakelijke telefonie oplossing is essentieel voor de bereikbaarheid van uw organisatie. Samen met onze partner Enreach bieden wij professionele en betaalbare zakelijke telefonie diensten die volledig aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Managed iVoice
Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet, hoeft u voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u nu gebruik maken van een ultramoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf.

Hosted Mobile
Mobiele en vaste telefonie kunnen op verschillende manieren en op uiteenlopende niveaus worden geïntegreerd. De meest eenvoudige vorm is het aanbrengen van slimme doorschakelingen. De meest geavanceerde vorm luistert naar de naam ‘Hosted Mobile’. Deze dienst van Enreach voorziet in een integratie op het allerdiepste niveau van uw telecom-infrastructuur. Dankzij deze optimale integratie profiteert u van alle denkbare voordelen.