Over ons

Welkom bij Deli IT “Uw Partner in ICT!”

Partner, dat is zeker wat wij graag willen zijn! Duidelijk, open naar en betrokken bij al onze klanten. Deli IT onderscheidt zich door een persoonlijke en doelgerichte aanpak.

Wij bieden u ons 3B-Concept. Een aantal “state of the art” diensten en oplossingen om uw kantoor- of bedrijfsautomatisering Beheersbaar, Beschikbaar en Betrouwbaar te maken en te houden.
En dat alles tegen een eerlijke prijs!

Wij leveren oplossingen voor uw automatiseringsvraagstukken en als een oplossing het vereist dan leveren wij u ook graag de benodigde hard- en software.

Deli IT is al jaren Microsoft Partner en sinds dit jaar hebben wij de status Microsoft Silver partner behaald in de Small and Midmarket Cloud solutions competentie.

Kijkt u rustig rond op onze website, en wilt u iets weten wat u niet zo snel kunt vinden mail ons dan via info@deli-it.nl of bel met ons op nummer 0344-644373.

logo_150x150_trans
Microsoft_Certified_Professional

Onze werkwijze

Deli IT onderscheidt zich door een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Dat u, als klant, tevreden bent is voor ons prioriteit. Bij ons bent u geen nummer maar streven wij naar het bouwen aan een goede klantrelatie voor de lange termijn.

Slechte communicatie, afspraken die men niet nakomt, een offerte die enkel gericht is op het legen van uw portemonnee. Dit zijn een aantal voorbeeld ergernissen van klanten bij dienstverleners.
Uiteraard is vergissen menselijk maar wij behandelen u zoals ook wijzelf graag behandeld willen worden.
Bij ons krijgt u een eerlijk advies, gebaseerd op uw wensen en hetgeen technisch te realiseren is (binnen het afgesproken budget).

Wij hebben niet de pretentie om de goedkoopste automatiseerder te zijn. Een hoog serviceniveau en een lage prijs gaat nu eenmaal niet samen. Wel krijgt u waar voor uw geld. Verder werken wij flexibel en pragmatisch.

In onderstaande punten geven wij, in het kort, onze werkwijze weer;

  1. Als eerste een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een korte inventarisatie van uw huidige infrastructuur;
  2. Indien er verbeterpunten zijn ontvangt u, desgewenst, een vrijblijvende offerte om deze punten aan te pakken;
  3. Vervolgens maken we afspraken omtrent onze dienstverlening en uw verwachtingen;
  4. Goed communiceren staat bij ons centraal. Wij reageren zoals het hoort in elke fase van onze dienstverlening;
  5. Wij denken altijd met u mee. Wanneer u een samenwerking met ons aangaat zult u zelf ervaren hoe plezierig het is als uw automatiseringspartner met u meedenkt.

 

Referenties
Deli IT werkt voor vele klanten uit uiteenlopende branches. Indien u referenties wenst dan zijn deze, op aanvraag, beschikbaar.

Klanten over ons

”Ik heb Gert van Gessel van Deli IT benaderd omdat onze server veel uitviel. Het lukte het IT bedrijf waar we destijds zaken mee deden niet om deze problemen structureel op te lossen.
Deli IT heeft er op een prettige en adequate wijze voor gezorgd dat de problemen tot het verleden behoren.
Ook zorgen zij er voor dat problemen tijdig worden voorkomen door het preventief monitoren van de systemen.
En wat ook belangrijk is: als er toch een probleem is, zijn ze altijd bereikbaar en zorgen voor een snelle oplossing.”

Michel Gasseling

Deli IT ondersteunt al vele jaren de museumoperaties op ICT-gebied. Daarmee kunnen we gebruik maken van een one-stop-shop op ICT-gebied: service-, klant en oplossingsgerichtheid kenmerken het professionele optreden van medewerker Jason.

Ik wens elk bedrijf Deli IT toe!
Onze hartelijke dank, René Parijs, Vestigingsdirecteur Marechausseemuseum te Buren (Gld).

jaar ervaring
0
en meer tevreden klanten
0
en meer projecten
0

Medewerkers

Team Deli IT

Gert van Gessel

Eigenaar

Jason Segers

Support medewerker

Over ons

In het kort

Deli IT is een automatiseringsbedrijf wat al sinds de zomer van 2001 diverse diensten en producten levert aan het midden- en kleinbedrijf, onderwijs en de non-profit sector.
Ons werkgebied beslaat vooral de provincie Gelderland maar onze klanten zijn gevestigd in het hele land.

Deli IT is opgericht door Betuwenaar Gert van Gessel.
Met ruime ervaring vanaf begin jaren 90 in zowel het bedrijfsleven als in het onderwijs, onderscheiden wij ons door onze persoonlijke, doelgerichte aanpak en, niet te vergeten, onze flexibiliteit en professionaliteit.

Deli IT wil een succesvolle ICT dienstverlener zijn, die bekend is en naam heeft in de regio, en zich onderscheidt door het leveren van kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen, vertaald in diensten en producten voor een eerlijke prijs.

Deli IT helpt u bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen door het inzetten van flexibele ICT oplossingen.
Wij beheren uw ICT infrastructuur!
Dit wordt bereikt door onze flexibiliteit en professionaliteit, het bundelen van krachten en vol enthousiasme hetzelfde doel na te streven. Centraal staan focus, expertise en het bouwen aan een goede klantrelatie.