SAM Cyberalarm

SAM Cyberalarm

Iedere organisatie moet vanaf 25 mei 2018 voldoen aan de Europese privacy wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat u de privacy (veiligheid) van persoonsgegevens binnen uw organisatie pro-actief moet waarborgen. U zult achteraf ook moeten kunnen aantonen dat u er alles aan gedaan heeft om datalekken van persoonsgegevens te voorkomen. Hoge boetes, forse claims van betrokkenen en reputatie- en bedrijfsschade; zijn o.a. de gevolgen indien u niet aan de privacy wetgeving voldoet en/of er een datalek plaats vindt.

Het bedrijf SecureMe2 heeft SAM ontwikkeld. Waarmee op een eenvoudige en betaalbare manier uw netwerkverkeer gescand wordt op bedreigingen. Dit kunnen bijvoorbeeld malware besmettingen zijn die uw anti-virus pakket nog niet heeft gevonden. We kijken niet naar de inhoud van de gegevens en slaan deze ook niet op. Detectie gebeurt op basis van het gedrag en de bestemming van het uitgaande netwerkverkeer. Onzichtbaar voor hackers en malware.

Met SAM heeft u een aantoonbare technische maatregel voor de Meldplicht Datalekken en AVG getroffen

Naast een inbraak- en brandalarm is een
cyberalarm ook noodzakelijk!

Minimaliseer de impact van een datalek met SAM.

“De digitale dreiging is zo groot dat elke onderneming een cyberalarm nodig heeft, het SAM Cyber Alarm bewaakt 24 x 7 uw IT omgeving”

Dit betekent de oplossing voor uw bedrijf

Door te kiezen voor SAM van SecureMe2 bent u als MKB-er in staat om een state of the art security oplossing in te zetten die tot op heden buiten handbereik was. De oplossing is betaalbaar, eenvoudig, snel en veilig te implementeren. SAM draagt eraan bij dat u ten alle tijden in controle bent van wat er precies gebeurt in uw netwerk en stelt u in staat om “goed” vaderschap toe te passen en verantwoordelijkheden te kunnen nemen over uw data. Tevens bent u in staat om voor de wetgever te kunnen voldoen aan de eisen die de wet datalekken stelt.

  • Uw uitgaande netwerkverkeer wordt 24×7 gemonitord
  • Direct een alarm via e-mail bij een detectie
  • U kunt aan de wet voldoen door te melden wanneer noodzakelijk
  • U heeft een aantoonbaar passende technische maatregel geïmplementeerd